Atád Aqua Nagyatád

 

Kedves látogató

 

Lukács Andrea vagyok , az Atád-Aqua Kft. tulajdonosa,és ügyvezetője.
Az egészséges életmód a tudatos táplálkozás a rendszeres mozgás a szeretet a stressz mentes élet… ezek a szavak azok, amelyekre az emberek ösztönszerűen egy szóval a boldogságot emlegetik. Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok örömeit a legkisebbeket is. Csiszolgatni az érzékünket, amellyel észrevesszük a jót az apró történésekben. Bármit hoz utunkba a Sors, csak is akkor érezhetjük át a boldogságot, ha készen állunk rá.
Amikor 6 évvel ezelőtt egészségügyi dolgozóként a víz fontosságával kezdtem foglalkozni, rádöbbentem, hogy a finom víz a boldogság egyik fontos eleme. Egy igazán sikeres vállalkozónak ismernie kell a Természetet, ha használni akarja annak adományait, víz szeretetét. És ismernie kell az emberek természetét, hogy kiszolgálhassa teljes megelégedettséggel Ügyfeleit. Míg megszerzi ezt a tudást, rengeteg örömteli pillanat várja, rengeteg új élmény. De csak akkor, ha tudatosan keresi a boldogság apró alkotóelemeit a víz tudományában.
A tiszta víz nagy kincs. A minőséget pedig egy kiváló szolgáltatással kapcsoltuk össze, azaz házhoz szállítjuk az egészséges Pi vizet. Vásárlóinknak ezért nem kell bajlódni a súlyos kilók cipekedésével. Nagyon fontos számunkra, hogy amit csinálunk, azt maximális hittel és meggyőződéssel tegyük. Jó érzés tudni, hogy fogyasztói bázisunk egyre több pozitív visszajelzéssel lát el minket.

A tiszta víz, megtanít boldognak lenni néhány pillanatra.

Remélem Önt és kedves családját is hamarosan elégedett vásárlóink között köszönthetjük.